top of page

Værdier

5 leveregler, der rammer vores PWR! liv ind. For os var det vigtigt ikke at formulere vores værdier for tidligt. Før vi havde fundet vores kerne og hvad vi står for. Ret hurtigt blev vores tagline No Bullshit – Bare træning.

Den fulgte os fra starten og blev grundlaget for, at vores værdier netop skulle sige noget om hvem vi var og hvorfor. Altså blev det vigtigt for os først at definere vores værdier, når vi havde defineres os selv – og ikke omvendt.

Value 1: No Bullshit

No Bullshit – bare træning er grundpillen i PWR. Vi har fra starten haft et stort ønske om at fjerne os fra de mange regler og retningslinjer, der findes i træningscentrene.

No Bullshit betyder, at vi har fjernet alt der handler om kontrol og strenge krav til til- og afmelding .

Value 2: Based on trust

Based on trust er hele virksomhedsfundamentet i PWR!. Det handler om at vi stoler på hinanden internt i PWR! men også på jer som medlemmer. Vi tjekker ikke og vi har tilid til, at hvis du træner med os er du medlem.

Value 3: Fun rules all out

Vi tager al træning og alle beslutninger i PWR! dybt alvorligt, men det er meget vigtigt for PWR!s eksistens, at det er et eventyr og et sjovt et af slagsen. Du skal gå gladere hjem fra vores træning, end da du kom.

Vi plejer at sige, at PWR! træning er sjovt, men ikke for sjov.

Value 4: Imperfect perfection

Der er ikke en time i PWR!, hvor der ikke sker ups’ere i blokkene. Det er et vigtigt element i PWR!. Du skal føle, at du kan være med til PWR! uanset niveau og koordineringsevner.

For PWR! er det uperfekte perfekt.

Value 5: Don’t let fear win

Alle mennesker kender det frygtindgydende i at starte ny træning eller et nyt træningssted. Man kender ingen, man føler man gør alt forkert. Og i virkeligheden er det meget nemmere at lade være. Hos PWR! handler vores træninger sammen ligeså meget om et fællesskab som om træning.

bottom of page