top of page

Business

Medarbejdernes sundhed og trivsel er vigtigt for en arbejdsplads. Både for medarbejdernes og for arbejdspladsens skyld. Forskning og undersøgelser viser, at med blot 60 minutters træning om ugen kan arbejdspladser i gennemsnit spare over 3.000 kr. om året pr. medarbejder på sygefravær.

Samtidig viser forskningen, at produktiviteten stiger med mellem 7-10%, og at det korte sygefravær falder med mere end 50%. Der er altså al mulig grund til at sikre medarbejdernes motion på arbejdspladsen. Fællesskabet under motion har stor betydning for medarbejdernes trivsel.

PWR! tilbyder træning på arbejdspladsen, som både styrker sundheden, øger fællesskabet og kan medvirke til at nedbringe sygefraværet:

• Træning 1 eller flere gange om ugen

• Ingen udstyr – kun egen krop og handsker

• Uddannet instruktør træner jer på arbejdspladsen

• Ingen max deltagerantal

 

Træningen består af bokse-, syre-, kardio- og funktionel træning i koreograferede blokke som passer til musikken i træningen. Blokkene sættes sammen på træningstimerne så hele kroppen bliver trænet. Det gør træningen både effektiv, sjov og med mærkbare resultater.

Business er altså et tilbud til virksomheder om træning i eller i forlængelse af arbejdstiden. Vi kommer ud til arbejdspladsen og træner med dem på et tidspunkt, der passer dem. PWR! Business kan indgå i virksomhedernes sundhedsfremmende programmer og som en del af arbejdspladsens HR-indsats for at sikre medarbejdernes trivsel.

Skriv til os, så vi sammen kan sætte lige præcis det tilbud op til jer, som I har brug for. Alle tilbud er målrettet og tilpasse det behov I har på jeres arbejdsplads - både i pris og antal af ugentlige træninger.

bottom of page