top of page

Om os

PWR! i sin grundform startede for flere år siden. Som et opgør med fasttømrede træningskoncepter, hvor der var meget lidt frihed som instruktør til selv at sætte scenen. Det første opgør var med musikken. Ingen konstruerede og mix med kun ét beat, hvor man i virkeligheden kunne lave alt, men med det samme beat gennem hele timen.

Vi ville have musik og numre man kunne synge med på! Her opstod ideen om, at vores træning skulle mere end bare træne musklerne og konditionen. Den skulle også gøre en høj og sende folk hjem med endorfiner i blodet.

Vi skiftede den ensformige musik ud med originale og uptempo numre, alle kan synge med på. Numre man fik lyst til at træne til og gør folk glade. Her startede afhængigheden.

Hurtigt begyndte vi at udvikle vores egne blokke, finde vores eget musik og fjernede os fra de meget strenge konceptregler, der ofte kan være i andre trademarkede træningsformer.

Samtidig bevægede vi os over i en mere alsidig crossover træning som kombinerede mange flere forskellige træningsformer og inddrog samtidig tænkningen om serietræning, man kender fra boksning, dans og andre træninger.

Siden vores opstart er vi blevet mere og mere definerede og bevidste om integrationen af de forskellige træningsformer, hvilke muskelgrupper der trænes hvornår og har inddraget langt mere fra den funktionelle træning end tidligere.

Ved at fusionere de forskellige træningsformer er vi et meget alsidigt træningskoncept, som kommer hele vejen rundt om alle muskelgrupper og samtidig gøre træningen varieret og sjovt.

bottom of page