top of page

Trademarked træning

PWR! Power Workout - Repeat er ikke bare endnu en træningsrutine; det er en fusion af elementer fra boksning, HIIT (High-Intensity Interval Training) og funktionel træning. Træningen er skabt til at give dig en intens og effektiv træningsoplevelse. Det helt unikke ved PWR! er, at alle træningsblokke er nøje designet til at passe perfekt til musikken, hvilket giver en helt ny dimension inden for fusionstræning.

Træningen tager det bedste fra de 3 discipliner og kombinerer det i en træningsrutine, der er både underholdende og yderst effektiv: 

  • Boksning bidrager med kardiovaskulær styrke, øger din udholdenhed og skærper dine reaktionsevner.

  • HIIT-elementerne tager træningen til næste niveau med korte, intense udbrud af aktivitet, der accelererer din forbrænding og forbedrer din styrke og udholdenhed.

  • Funktionel træning fokuserer på at styrke de muskler og bevægelser, du bruger i hverdagen, hvilket forbedrer din kropsholdning og reducerer risikoen for skader.

Alle træningsblokkene er designet og koreograferet af os og er inspireret af de forskellige træningsformer. Alle blokke består af veldokumenterede og anerkendte træningsøvelser du kender fra den funktionelle træning som fx squats, lunges, push ups, burpees og mange mange flere.

Fra bokseverdenen har vi hentet slag som uppercuts, jabs, hooks og konditionstræningen, så du er sikker på at få trænet din kondition og udholdenhed. Syretræningen i vores forskellige syreblokke træner de mange små stabiliserende muskler omkring leddene, så du bliver stærkere og mere smidig. 

Alt sammen sat ind i en ramme fra danseverden, hvor de mange blokke passer til musikken, til skiftene i musikken og giver hjernen et boost af glæde til træningen. 

På den måde får du en helkropstræning som både aktiverer din koordineringsevne, styrker dine muskler og led, giver dig bedre sundhed og sender dig glad hjem fra træning - hver gang. 

Det eneste udstyr du skal bruge til træningen er vægthandsker på 300 gram pr. handske. 

bottom of page