top of page

Instruktører

Laura (Amager):

Jeg bor i Dragør og har trænet det meste af mit liv. Mit drive i PWR! er kombinationen af de mange forskellige træningsformer. Det gør faktisk at jeg ikke behøver bekymre mig om at skulle finde tid til at træne både styrke og cardio. Jeg får det hele på samme tid. 

Natascha (Amager):

Jeg bor i Dragør med min søn og kæreste. Jeg elsker at få renset hovedet med en ordentligt omgang træning til god musik. PWR! gør, at jeg synes træning er sjovt.

Fie (Amager):

Jeg bor på Amager med min familie. Jeg træner så ofte som muligt, da PWR! giver mig en fantastisk energi. Kombinationen af fed musik og skønne mennesker, har gjort træning i alt slags vejr til et uundværligt frirum.

 

Nete (Amager)

Jeg bor i Dragør med min mand og vores 2 døtre. For mig er PWR! et fantastisk absolut uundværligt pusterum, med en super træning til fed musik sammen med en masse skønne mennesker.

Ditte (Amager):

Jeg bor i Ørestad med min familie. For mig er PWR! den fedeste kombination af træning, fest og fællesskab: Verdens bedste lykkepille og mindfulness i en og samme pakke. Ovenikøbet på en måde, så jeg får hele kroppen trænet igennem.

Winnie (Amager):

Jeg bruger meget af min fritid på træning og det er vigtigt for mig, at det er sjovt og effektivt. Det er vigtigt for mig at træningen er nem og hård, sådan at alle kan være med alt efter deres træningsniveau. Og det er muligt i PWR, for der er det altid en fest at træne.

bottom of page