top of page

Bliv instruktør

Går du med en drøm om selv at blive instruktør i det eneste danske trademarkede træningskoncept? I PWR! søger vi altid engagerede instruktører – enten til at undervise PWR! i centre eller til at opstarte nye outdoor lokationer forskellige steder i Danmark.

Alle kan blive PWR! instruktør. Det kræver bare, at du er interesseret i træning, kan koordinere arme og ben lidt og har lyst til at bruge tid på at lære de forskellige koreografier i vores online univers Homestyle.

Ved uddannelsen får du:

  • 8 timers workshop med læring om PWR!, teknikker, opbygning af timer osv.

  • Instruktørmanual som kan anvendes som opslagsværk

  • 1 sæt vægthandsker som anvendes under PWR! træning

  • Adgang til alle vores træningskoreografier online

  • Certifikat som bevis for din uddannelse

  • Deltagelse i online instruktørnetværk

 

Team PWR! instruktør

Ved opstart af ny outdoor lokation bliver du en del af vores Outdoor Team og vi hjælper dig med alt der handler om at starte lokationen. Så har du en god ide til lokation i en by, så tag kontakt til os. Sammen finder vi ud af, hvordan vi starter op bedst muligt lige præcis i din by. Vi anbefaler, at der afvikles outdoor hold 3 gange om ugen på en lokation, og at I er 2 uddannede instruktører til at ’bemande’ lokationen.

Hvis du uddanner dig til en af vores Outdoor PWR! instruktører får du 50% på uddannelsesgebyret. Du bliver efterfølgende ansat og aflønnet af PWR! i forhold til de timer du har på en lokation.

Ekstern PWR! instruktør

Er du ansat i et træningscenter kan du også sagtens uddanne dig til PWR! instruktør og undervise i PWR! i det center du er ansat i. Det kræver blot at du tager PWR instruktør uddannelse, underskriver en licens for at måtte anvende vores koncept til uddannelse og betaler et licensgebyr på 199 kr. om måneden. Licensgebyret giver dig adgang til alle vores online koreografier, så du frit kan vælge og sammensætte dine træningstimer som instruktør.

Instruktøradgang til PWR! online univers koster 199 kr. om måneden og du kan anvende alle vores blokke til undervisning så mange gange du har lyst. På den måde har du mulighed for at undervise på PWR! timer i flere centre og kan hele tiden være up-to-date med nye blokke og koreografier.

Prisen for uddannelse til PWR! instruktør er 1.995 kr.

bottom of page